Äntligen, en av mina favoriter rundor igen

Äntligen, en av mina favoriter rundor igen

with Inga kommentarer

Äntligen hann jag klämma in en av mina favoriter rundor igen. Första på nya favoritcykeln.

Kondition är dock färskvara så det tog emot i några uppförsbackar. Det är dock att denna runda ger 482 höjdmeter som gör den så bra, för det är ju lika mycket nerför ? !!!  Nu när jag är på smala däck igen så var det inte lika förlåtande så jag körde omkull i nedförs löpan ”lös & Ledig”, med resultatet några skrubbsår och svullnader. Eller så är jag inte van att det är dämpning bak. Dämpningen slog igenom några gånger trots att den inte var på mjukast, så jag skall pumpa i mer luft nu.

Cykeln är en Scott Genius 740.

Länk till animering av rundan från ovan.

Länk till Strava.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: