Årets första runda på Kvicktjärnsberget

Årets första runda på Kvicktjärnsberget

with Inga kommentarer

Årets första runda på Kvicktjärnsberget gick över förväntan, jag kände mig stark hela passet. Denna är en av mina favorit rundor, mest för sina utmanade downhill stigar. Det var inte en av minna snabbaste gånger på rundan men det var riktigt roligt idag. Jag har lite att jobba på för att komma ner i mina snabbaste tider på några strarva segment, men jag minns inte sist det kände så här bra innan maj är slut. Värmen har dessutom gjort stigarna torra och snabba, även om vissa kärr var sämre än vanligt på grund av skogmaskiner…

2018 Kan bli bra 🙂

 

 

 

Relive ’Afternoon May 22nd’

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: