Björnmyra & Kvicktjärnsberget 1 Nov 2015

with Inga kommentarer

1 November +10 grader så jag tog min Fat bike på en sväng till Björnmyraberget/Kvicktjärnsberget och endurospåren.  Sist jag kom runt hela denna runda var 5 September  men idag höll allt, varken punktering eller kedjebrott eller något annat problem. Det kändes dock att jag var sjuk för några veckor sedan, konditionen tog mycket stryk då och jag kände idag att det tog emot.

Men till min förvåning upptäckte jag på Strava när jag kom hem att jag tagit personbästa på två downhillsträckor utan att anstränga mig. ”Lös och ledig” samt ”Karin Larsson kort”.

Roligast var ”lös och ledig”, hur nu någon tänkte när det namnet kom till. Det enda som är löst är alla stenar och man måste ge hjärnan ledigt för att våga åka fort.

Här är filmen från dagens åk nerför ”Lös och Ledig”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: