En bra träningsdag :)

with Inga kommentarer

6 Aug

Cykelpasset 6 Aug gick mycket bra. Jag orkade mer uppför och pulsen låg lägre än vanligt i alla uppförsbackar, jag presterade dock mina inte snabbaste pass uppför. Däremot nedför vågade jag idag ligga på hårdare och bromsa mindre på de flesta sträckorna. På jaktskyttet var jag 6 sek ifrån personbästa trots att jag stannade och lade på kedjan som hoppat av…

Jag passade även på att leta fler cykelstigar på Kvicktjärnsberget. Tyvärr hittade jag ingen i samma klass som de jag redan cyklar.

Personbästa satte jag däremot på Kattskallar (Lös & Ledig)(se film nedan), samt Tusen Tigrars Tänder (ESS2015 SS4).

Nu sitter jag och funderar på hur hur jag skall kunna (läs våga…) öka medelfarten med 10km/h för att bli snabbast denna repa, se resultatlistan längs ner.
Nedan är en film från dagens repa nerför Kattskallar (Lös & Ledig).

Skärmavbild 2015-08-06 kl. 20.13.54

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: