Första skiddagen 2016

Första skiddagen 2016

with Inga kommentarer

Romme blev det första skiddagen för säsongen. Under den nya liften syd express hittade jag en ny favorit på detta berg ”Hällas Hang”. Det blev många åk där för den var bra och liften var snabb större delen av dagen, efter 14.00 blev köerna plötsligt dubbelt så långa när folket skulle ta sig från denna delen till framsidan.
Dagens toppfart 95km/h enligt klockan och 106 tror telefonen, jag tror mest på klockan även om det tar emot…

Jag åker nog tillbaka på onsdag.

Idag vann jag Rommes topplista 🙂
Det var bra med snabb lift nära en bra backa, då blir det många höjdmeter 🙂

 

 

Bästa sömmerskan har lagat min bästa gula jacka, satt fint idag, Tack!
Mina exoskelett knän fungerade fint, Tack CTi ! 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: