Idag tog det emot…

Idag tog det emot…

with 2 kommentarer

Idag firade jag sista semesterdagen (den varmaste i sommar) med ett Träningspass på cykel. det blev ännu en repa på sommarens  för mig mest cyklade bana. Redan efter 1km så funderade jag varför det tog emot så mycket. Hade jag inte vilat sedan förra passet?, var det för att det var varmare?, var det för lite tid sedan lunch?, låg bromsen på…?

i slutet av passet såg jag att däcket inte satt rakt, och då hade ju faktiskt bromsen legat på 🙁 så nu är backarna nerslitna..!!
Så hemma var det bara att ta av hjulet för att se vad som inte var rätt.

Mycket förvånad kan jag konstatera att axeln inte sitter där den skall…

Trasig axel
Trasig axel

Det blir till att besöka verkstaden i morgon och hoppas att det går att ordna till på Torsdag då jag skall i väg för att cykla i Halland!

Tills vidare får jag glädjas åt några personliga rekord idag trots att cykeln mådde dåligt.

Skärmavbild 2015-08-14 kl. 16.20.03
Sammanfattning av träning 14 Aug

2 Responses

 1. Erik Hansson
  | Svara

  Dallas på Cykel & Fjäll ville inte riktigt tro på vad han såg när jag lämnade in den, han bara mumlade när jag frågad om jag kört för hårt… Nu hoppas jag de får tag i delar innan torsdag så jag kan ta den med på resan till Varberg på torsdag!

  • Erik Hansson
   | Svara

   Delarna kommer inte hinna upp till på Torsdag… 🙁

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: