Några filmer från dagens MTB runda

Några filmer från dagens MTB runda

with Inga kommentarer

Några filmer från dagens MTB runda nedan på Fatbiken, namnen på filmerna är från Stravas segment. Det är de roligaste downhill segmenten jag filmade. Det blir liksom inte rolig film när det går långsamt uppför…

Det var Varmt idag, Mellan 26-30 grader. Pulsen var hög och det gick åt mycket vatten. När jag i värst uppförbacken efter 1:21 blir om åkt av en kille som åkte dubbelt så fort som mig, ja då rusade pulsen och hornen växte ut.

Nåja, nerför gick det bättre även om jag tycker att jag fegar jämfört med tidigare år. Dags för skärpning!

Några Personliga rekord blev det, eller nja det är ju samma stig men mellan olika punkter.

 

Film 1 ”Emmas Stig / Karin Larsson

Film 2 ”Tusen Tigrars Tänder”

Film 3 ”Kattskallar / Lös & ledig”

Film 4 ”Jaktskyttet”

Film 5 ”Megafin Singeltrack”

Film 6 ”Hemåt över bron” (ingen strava segement)

 

En ”levande karta” över var jag cyklade.

Relive ’14 juli 2018′

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: