Nu är hjälmen använd…

Nu är hjälmen använd…

with Inga kommentarer

Nu är hjälmen använd och jag behöver en ny.

Idag var en sån där dag när jag skulle lagt mig i hängmattan istället. Det började med att Pulsen vad mycket lägre än den brukar vara, jag har normalt problem med att pulsen går upp högt när jag anstränger mig. Så på vägen upp till Björnmyra berget satt jag och funderade på om pulsbandet var trasigt, om jag plötsligt var ”vältränad” 😉 eller om mina pulsproblem plötsligt är borta. Nåja hela passet var pulsen lägre än vanligt. Får se vart detta leder.

Första nedför, ”Karin Larsson / Emma Stig” gick väldigt bra, tog personligt rekord på 2:25!

Sedan upp på Kvickstjärnsberget började problemen med kedja som hopade av, flugor som sammaledes på glasögonen och i munnen och sämst var svett som rann in i ögonen. Linserna tyckte inte om detta och gav mig dålig sikt. Så nedför nästa med för dålig sikt och plötsligt en praktvurpa och hjälmen kom till nytta när jag landade bredvid ett träd, jag hörde hur frigoliten sprack… Trädet jag landat bredvid var bra att vila mot medans jag slickade såren och samlade kraft att fortsätta.

Lite verktyg kom till nytta för att få styret rakt igen innan jag fortsatte min planerade runda som fortsatte lite lugnare än vanligt. Stannade t.ex för att vatten flaskan hoppade ur fästet nedför ”Jaktskyttet”.

Nu lägger jag mig i hängmattan hemma och vilar alla skrubbsår. Nästa vecka måste jag köpa ny hjälm!

// Erik

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: