Nu är La Grave bokat igen

Nu är La Grave bokat igen

with Inga kommentarer

Dags att få ordning på träningen och konditionen igen för 4 Mars vaknar jag med denna utsikt.

La Grave är en av mina favoritplatser på planeten och detta blir min tolfte gång jag åker ner för bästa skidåkningen 🙂
Så jag vet vad som väntar 😉

Denna gång har jag bokat in med med en trevlig Skotte (Jules) som åkte på min nivå och kapacitet som var i La Grave samma vecka i Mars 2017 som jag. Det blir kul att åka med honom igen. Pelle blir också kul att åka med igen!

Men för att orka och klara att klättra, vandra och åka skidor dessa berg krävs bra kondition, vilket det inte känns som jag har just nu. En veckas förkylning, feber, hosta och allmänt låghet ger känslan av att nu måste jag ligga i med träningen i 4 månader för att orka det jag tänkt göra…

Extra kul var att Pelle ringde igår och tackade för bokningen samt hälsade som han brukar ”Ski You Later”

 

Jules har blå mössa å bilden nedan

 

Hotellet ”By Night”

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: